Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@07:22:50 GMT

عرضه های اولیه ای این هفته

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۰۴۷۹

عرضه های اولیه ای این هفته

اخبار اقتصادی-  از ابتدای سال تاکنون ۱۲ شرکت در جلسات مختلف هیات پذیرش مطرح شده و با پذیرش آنها در بورس تهران موافقت شده است که با احراز شرایط تعیین شده توسط هیات پذیرش، نسبت به درج آنها اقدام و در نوبت عرضه قرار می‌گیرند.همچنین در هفته ای که گذشت ، سهامداران شاهد عرضه دونماد بگیلان و غزر بودند.

 عرضه اولیه این هفته مربوط به کدام نمادها می باشد؟

به گزارش افکارنیوز، عرضه اولیه هفته آینده از میان سه نماد شامل شرکت‌های کشاورزی و دامپروری ملارد شیر،  پتروشیمی ارومیه و تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته افسانه اروجی، معاون بازار شرکت فرابورس هفته گذشته توسعه مسیر برق گیلان با نماد بگیلان عرضه شد و به نظر می رسد سه نماد شرکت‌های کشاورزی و دامپروری ملارد شیر،  پتروشیمی ارومیه و تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک دیگر شانس بالایی برای عرضه اولیه هفته آینده دارند.

گفته می شود احتمالا عرضه اولیه نماد شاروم یا همان شرکت پتروشیمی ارومیه هم هفته آینده  انجام شود.

 

پس از دو عرضه اولیه بگیلان و غزر حالا نوبت به عرضه اولیه کدام نماد رسیده است؟

 به نظر می‌رسد همچنان سهامداران می‌توانند منتظر عرضه اولیه نمادهای جدید باشند.

هشتم مرداد ماه امسال هم مدیرعامل رایتل ضمن ارائه گزارش عملکرد سال مالی گذشته ابراز امیدواری کرد که سهام این شرکت در پاییز سال جاری در فرابورس پذیرش شود.

بنابراین نه‌تنها از سوی مقامات بورسی بلکه از سوی خود شرکت‌ها هم همچنان اخبار مربوط به عرضه اولیه نمادهای جدید قابل مشاهده است.

در همین مورد رئیس بنیاد مستضعفان هم در هفته اخیر با بیان اینکه ما می‌توانیم بخشی از املاک و مستغلات خود را که سند شسته رفته دارد حتماً در بورس عرضه کنیم، گفت: ۳۲ شرکت بورسی داریم امسال ۲۰ شرکت دیگر بنیاد بورسی می‌شود، در سه سال آینده همه شرکت‌های بنیاد که قابلیت بورسی شدن دارند بورسی می‌شود.

البته  آن طور که دنیای اقتصاد بر اساس گفته‌ها نوشته است، شرکت‌های بهساز کاشانه تهران، تامین سرمایه امین، صنعت غذایی کوروش، تامین سرمایه تمدن و پتروشیمی بوعلی سینا به ترتیب به عرضه نزدیک‌تر هستند.

همچنین سید فریدالدین معصومی، مدیر عامل هلدینگ برق و انرژی غدیر اخیرا گفته بود: ورود نیروگاه‌های تحت مالکیت هلدینگ غدیر به بورس در حال انجام است و تا پایان تیرماه جاری قرار است نیروگاه گیلان در بورس عرضه شود. علاوه بر این نیروگاه، قرار است نیروگاه هرمز بندرعباس نیز که در دستور کار است در بورس عرضه شود.

بنابراین به لیست عرضه اولیه‌های محتمل باید نیروگاه هرمز بندرعباس را هم اضافه کرد.

با این حال شنبه، چهارم مرداد ماه امسال افسانه اروجی، معاون بازار شرکت فرابورس در خصوص آخرین وضعیت عرضه اولیه شرکت‌ها در فرابورس اظهار کرده بود: اکنون چهار شرکت برای عرضه اولیه سهام در بازار‌ دوم، درج نماد شدند که شامل شرکت‌های کشاورزی و دامپروری ملارد شیر، توسعه مسیر برق گیلان، پتروشیمی ارومیه و تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک می‌شود.

از این چهار نماد مورد اروجی، تنها توسعه مسیر برق گیلان با نماد بگیلان در هفته اخیر عرضه اولیه شد اما به نظر می‌رسد سه نماد دیگر شانس بالایی برای عرضه اولیه هفته آینده دارند.

با توجه به اینکه وی از احتمال عرضه اولیه بگیلان یا شاروم در چهارشنبه، هشتم مرداد ماه خبر داده بود به نظر می‌رسد پس از بگیلان، احتمالا عرضه اولیه نماد شاروم یا همان شرکت پتروشیمی ارومیه انجام شود. این شرکت ۳۰ تیر ماه امسال در فهرست نمادهای فرابورس درج شده بود. علاوه بر این، شرکت‌های کشاورزی و دامپروری ملارد شیر و تهیه و توزیع غذا دنا آفرین فدک نیز می‌توانند از گزینه‌های محتمل عرضه اولیه هفته آینده باشند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بورس فرابورس عرضه اولیه سهام بورس بازار سرمایه بازار بورس فرابورس عرضه اولیه عرضه اولیه هفته آینده پتروشیمی ارومیه عرضه اولیه نماد نظر می رسد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۰۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز از افزایش ۱۰۴ درصدی تولید این شرکت در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی شیراز، احمدرضا حیدرنیا در جمع هیئت مدیره این شرکت به توسعه و پیشرفت پتروشیمی شیراز، به‌عنوان یکی از پیشگامان صنعت پتروشیمی ایران در سال‌های اخیر اشاره و بیان کرد: این شرکت با اتکا به برنامه‌ریزی‌های دقیق، سرمایه‌گذاری‌های هدفمند و تلاش بی‌وقفه کارکنان خود، توانسته گام‌های بلندی در مسیر تحقق اهداف بردارد.

وی با اشاره به رشد چشمگیر تولید شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ افزود: پتروشیمی شیراز پارسال موفق به رشد ۱۰۴ درصدی تولید محصولات نسبت به ظرفیت اسمی واحدها شد.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین افزایش تولید بیش از ۱۰۵ هزار تنی را نشان‌ از تعهد و تلاش این مجموعه برای افزایش سهم خود در بازار داخلی و خارجی برشمرد و یادآور شد: تولیدات ۱۰ سال اخیر این شرکت نشان می‌دهد پتروشیمی شیراز در یک روند صعودی مستمر قرار دارد و با وجود چالش‌های پیش‌ رو به‌طور مداوم در حال ارتقای سطح تولید است.

سهم ۲۵ درصدی پتروشیمی شیراز از فروش اوره

حیدرنیا اعلام کرد: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره‌ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به‌خوبی نشان‌دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره‌سازهای کشور به ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.

به گفته وی، این افزایش نشان‌دهنده رشد توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده منجر است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز همچنین به پیشرفت قابل‌توجه پروژه‌های توسعه‌ای افزون بر افزایش تولید، اشاره و تصریح کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید. این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجراست و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر همسو با تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.

حیدرنیا به صرفه‌جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین - رودیوم در پتروشیمی شیراز اشاره کرد و این مهم را گامی مهم به‌منظور خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.

صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی

وی اضافه کرد: این دستاورد با صرفه‌جویی ارزی بیش از ۴میلیون یورویی نشان‌دهنده عزم و اراده متخصصان ایرانی در مسیر خودکفایی و قطع وابستگی به منابع خارجی است.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی شیراز با اشاره به اهمیت این دستاورد در صنعت پتروشیمی کشور گفت: اسید نیتریک به‌عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین - رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

حیدرنیا به برنامه‌های آتی این شرکت نیز اشاره و با تأکید بر استمرار توسعه و پیشرفت شرکت پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۳ ادامه داد: افزایش تولید، ارتقای کیفیت محصولات، توسعه بازارهای صادراتی و بومی‌سازی فناوری جزو مهم‌ترین برنامه‌های این شرکت در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • تولید بنزین از طریق متانول کلید خورد
  • اعلام جزئیات پذیرش‌های جدید در بورس کالا
  • نماد سپرده‌گذاری مرکزی در بازار توافقی فرابورس معامله می‌شود
  • افزایش ۱۰۴ درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • پتروشیمی، نام باشگاه استقلال را تغییر داد
  • تغییر نام استقلال به «استقلال خلیج‌فارس»
  • معرفی طرح اولیه هایپرخودروی برقی EXE ۱۸۱
  • تغییر نام استقلال به استقلال خلیج فارس
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی